Alltså, så illa är det inte

Inser att några tycker det här med att bygga hus verkar vara skit. Och anledningen till deras upplevelse är den här bloggen.

Så, jag måste vara tydlig med att illa är det inte. Varken vår mäklare, Mjöbäcksvillan, banken är på något sätt bovar eller banditer (jo banker är banditer, men vår bankman är bara ordentlig).

Som person har jag höga förväntningar, både på mig själv och andra, vilket göra att jag är hard maintenance, framförallt när jag är betalande kund. Som fru, dotter, syster och mor  är jag väldans ”nimm” att ha att göra med.

Jag skriver ofta när jag är missnöjd, vilket är viktigt att komma ihåg. Så när det är tomt på bloggen flyter det på. Lovar att göra en balanserad sammanställning när allt är klart.

OCH jag tror att vi alla, oavsett roll och bransch, skulle må bra av att höra den oredigerade sanningen om hur ett arbete upplevs. Min enda förhoppning är att folk tar åt sig, analyserar och om där finns någon uns sanning –  strive for improvement.

Så Ulf, Djavad och Björn, keep on the good work. Jag varnade er redan från början -jag kommer att vara er värsta kund. So make me happy!

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s